Seznamte se s našimi vítězi Red Dot & iF Design 2023

maxi-cosi

Seznamte se s našimi vítězi Red Dot & iF Design 2023

Záleží nám na budoucnosti a na tom, jak by měla vypadat. Naše produkty poskytují nejlepší pohodlí ve své kategorii, nejvyšší bezpečnostní standardy a vynikající design.

Leona² a Luxe

Náš ultrakompaktní kočárek Maxi-Cosi Leona² byl v roce 2023 oceněn cenou Red Dot Award! Se svým elegantním a moderním designem Leona² zaujme, ať s vaším dítětem půjdete kamkoli. Ultrakompaktní kočárek nabízí nejen nejlepší moderní design ve své třídě, ale také poskytuje maximální pohodlí ve velikosti vhodné pro město. Se svými většími koly odolnými proti propíchnutí, superabsorpčním odpružením, mimořádně pohodlným sezením a prodlouženou stříškou nabízí Leona² skutečně nejvyšší úroveň pohodlí. Snadno se skládá, má otočný sedák s výškově nastavitelným opěradlem a lze jej používat od narození do 4 let.

Objevte Leona²
maxi-cosi

Nesta

Židlička Maxi-Cosi Nesta byla v roce 2023 oceněna cenou iF Design Award. Díky svému čistému modernímu designu se vysoká židlička Nesta hodí do každého domácího interiéru. Židlička Nesta s doplňky je navržena tak, aby ji bylo možné používat od narození do dospělosti díky jedinečnému sklopnému opěradlu, nastavitelné opěrce nohou a tvarovanému sedáku. Nesta byla vyrobena s ohledem na budoucí generaci. Rám je vyroben z odolného bukového dřeva a obsahuje minimum plastů, navíc sady pro novorozence a miminko / batolata obsahují prémiové 100% recyklované tkaniny.

Objevte Nesta
maxi-cosi

Alba

Dalším vítězem iF Design v roce 2023 je naše Maxi-Cosi Alba. Stylový košík, lehátko a dětská židlička v jednom nabízí čistý, moderní design, který se hodí do každé místnosti a do každého moderního domácího interiéru. Od narození do 3 let vám mobilní design produktu umožňuje snadný pohyb dítěte po domácnosti společně s vámi. Vaše dítě si tak může pohodlně hrát, jíst a spát, zatímco vy budete dělat svou práci. Alba je vyrobena ze super měkkých 100% recyklovaných tkanin a má extra silnou matraci, aby zajistila nejlepší pohodlí pro vaše dítě.

Objevte Alba
maxi-cosi

Mica Pro Eco

Autosedačka Maxi-Cosi Mica Pro Eco, která loni vyhrála cenu Red Dot Award, získala v roce 2023 i cenu iF Design Award. Můžeme oficiálně říci, že Mica Pro Eco je skutečně stylová autosedačka! Navíc je otočná autosedačka Mica Pro Eco naším měřítkem v oblasti bezpečnosti. Je vyrobena podle nejvyšších bezpečnostních standardů i-Size a kombinuje nejlepší pohodlí ve své třídě s inovacemi šetrnými k planetě a vytváří tak první udržitelnou autosedačku svého druhu.

Objevte Mica Pro Eco
maxi-cosi

Red Dot Awards

Své produkty do soutěže Red Dot Award: Product Design přihlásili v roce 2022 designéři, konstrukční kanceláře a výrobci z přibližně 60 zemí. Podle motta „Hledání dobrého designu a inovace“ 48 mezinárodních členů poroty Red Dot posoudilo každý přihlášený produkt profesionálně, individuálně a komplexně. Pouze ty produkty, které si získaly odborníky svou vynikající kvalitou designu, získaly ocenění. Oceněné společnosti svými příspěvky stanovují nové standardy v designovém průmyslu.

iF Design Awards

Společnost iF Design (Die Gute Industrieform) byla založena v roce 1953 a od té doby se stala celosvětovým symbolem vynikajícího designu – zejména díky pořádání výročních cen iF Design Awards, jedné z nejprestižnějších světových cen za design. Ceny iF Design Awards, uznávané jako symbol excelentního designu po celém světě, každoročně přijímají téměř 10 000 příspěvků z více než 60 zemí s cílem identifikovat, podporovat a propagovat dobrý design.