Vítězné autosedačky roku 2021

maxi-cosi

Je tu opět období roku, kdy hrdě oslavujeme a oznamujeme výsledky testů Stiftung Warentest / ADAC 2021.

PEBBLE 360 & FAMILYFIX 360 BASE – 4 HVĚZDIČKOVÉ HODNOCENÍ

Tentokrát oslavujeme naši speciální otočnou dětskou autosedačku Pebble 360, která získala celkem 4 HVĚZDIČKY
Náš hrdina dětských autosedaček byl testován se základnou FamilyFix 360 i bez něj a získal vynikající skóre za obě verze, což vedlo k VÍTĚZU TESTU své třídy (dětská autosedačka od 0 do 1,5 roku)!
Pebble 360 nabízí pohodlí a komfort a zaručuje maximální ochranu pro vaše děťátko od prvního dne. Tak jak jste zvyklí od našich autosedaček Maxi-Cosi
Věděli jste, že Pebble 360 patří do velké rodiny zvané 360 Family spolu s Coral 360 a Pearl 360?! Systém otočných autosedaček nové generace byl vyroben tak, aby se vyvíjel s vámi a vaší rodinou. Nabízí vynikající ochranu a je také nejpohodlnějším systémem autosedačky díky hladkému a snadnému otáčení jednou rukou - ideální pro zaneprázdněné rodiče s plnýma rukama.

Objevte Pebble 360
maxi-cosi

TINCA & TINCA ZÁKLADNA – 4 HVĚZDIČKOVÉ HODNOCENÍ

Naše dětská autosedačka Tinca byla testována jako „dobrá“ (1,8) při instalaci s bezpečnostním pásem auta i v kombinaci se základnou Tinca ISOFIX (1,7). Super lehká Tinca s hmotností pouhých 3,2 kg, je nejbezpečnější dětská autosedačka v jarním testu 2021 . Kromě toho splňuje autosedačka normu i-Size, která zaručuje bezpečné cestování autem.

Objevte Tincu
maxi-cosi

MARBLE – HODNOCENÍ 4 HVĚZDIČKAMI

Marble byla testována jako „dobrá“ (1,8) a byla odměněna 4 hvězdičkami při instalaci se základnou ISOFIX. Maxi-Cosi Marble je nejen bezpečná autosedačka pro vaše dítě, ale také nabízí nejlepší pohodlí díky polohování. Marble je nejbezpečnější dětská autosedačka v jarním testu 2021 s možností polohovat autosedačku o 157⁰.

Objevte Marble
maxi-cosi

CORAL – 4 HVĚZDIČKOVÉ HODNOCENÍ

Naše první modulární autosedačka byla testována jako „dobrá“ (1,9) při instalaci s bezpečnostním pásem automobilu i v kombinaci se základnou FamilyFix3 (1,6). Tato inovace přináší dětem maximální ochranu, protože získala 5 hvězdiček za bezpečnost.

Objevte Coral
maxi-cosi