maxi-cosi

Srpnová jízda s Maxi-Cosi

V srpnu jsme zahájili řadu akcí se značkou Maxi-Cosi nazvanou Maxi-Cosi Event.

Odstartovali jsme v pátek 6.8. v prodejně Sam Baby Brno, kde nás uvítal velmi milý a vstřícný personál a následně i zákazníci, kteří dorazili pouze kvůli naší akci. Milý moment byl, jak se dalo očekávat, s dětmi. Malý roztomilý klučík si přišel k nám pro balónek a na otázku „Jakou barvu by sis přál“ z něj vylétlo „VŠECHNY!“. Nešetřili jsme ani na rodičích, kteří na našich akcích dostávali lahve na nápoje.

Pokračovali jsme čtvrtkem 12.8., v tento den jsme se zastavili v prodejně Malvík Jinočany. Jedná se o hezkou velkou prodejnu a naší Karolíně byl tentokrát nápomocen odborník na dětský sortiment Martin, který je samá legrácka a v tomto duchu se nesl i celý den. Vtip střídal vtip a nikdo nešetřil úsměvy. I zde dorazila hezká část zákazníků právě kvůli naší akci, z nich velkou část tvořili budoucí rodiče, které zajímal konkrétně koncept Family360. Celý den jsme se nezastavili, ukazovali, poměřovali, radili a zkoušeli děti do autosedaček.

Dokonce přišel i milý manželský pár, který poznal naší Karolínu z vysílání Studia For Baby, které je na Youtube nebo na našich sociálních sítích

maxi-cosi

Cestou na naší poslední srpnovou „štaci“, v prodejně Kočárky Chomutov, to v úterý 24.8. nevypadalo díky špatnému počasí na velkou účast. Ovšem jakmile jsme vjeli do Chomutova, začalo svítit sluníčko a s ním se i projasnili naše naděje, že to bude skvělý den. A taky, že byl a to až do večera. V prodejně Kočárky Chomutov byl velký zájem o koncept Family360, nejvíc zaujala autosedačka Coral 360, která dokonce i vyhrála v manželském hlasování mezi ní a Pebble 360. Manžel byl ale hodný a nechal budoucí maminku vybrat alespoň barvu autosedačky
Rodina, která se brzy rozroste o dalšího malého člena, přijeli s kočárkem MC Nova4 přímo na Maxi-Cosi Event zjistit jaké nabízí Maxi-Cosi kočárky pro sourozence….
Musíme říct, že je to úžasný pocit, když vidíte spokojené a věrné zákazníky, kteří se vracejí

A protože si to opravdu uvědomujeme a zákazníků si vážíme, spojili jsem Maxi-Cosi Eventy ještě se soutěží, kdy z losování na konci měsíce vzešli tři výherci – pan Jan získal cestovní ohrádku/postýlku Swift, pan Josef přenosnou postýlku Iora, která se dá „připojit“ k posteli rodičů a paní Nina se stala výherkyní jídelní židličky Minla.

Další Maxi-Cosi Eventy na sebe nedají dlouho čekat a my se na Vás už teď velice těšíme!

Tým Maxi-Cosi

maxi-cosi