maxi-cosi

Seznamte se s naší novou 360

Vyvinuto, aby se vyvíjelo s vámi

Chápeme, že děti rychle rostou. Proto jsme navrhli novou inovativní rodinu autosedaček vyrobenou pro dlouhodobé používání. Unikátní řada 360 je rotační systém autosedaček nové generace, který se skládá z otočné základny FamilyFix 360 a kompatibilních 360 ° autosedaček, které jsou určeny k přepravě vašeho dítěte od novorozence do 4 let. Díky super pohodlnému systému otáčení jednou rukou je pro rodiče mnohem jednodušší nastupování a vystupování dětí z auta každý den…. po celá léta.

Vždy v bezpečí!

Všechny produkty z naší rodiny 360 splňují nejnovější a nejvyšší bezpečnostní standardy I-Size pro maximální bezpečnost dětské přepravy. To znamená, že s dítětem cestujete od narození až do 4 let, aniž byste se museli starat o bezpečnost!

Coral 360 je první modulární otočná o 360 ° dětská autosedačka určena pro ultra lehké přenášení. Coral 360 je kompatibilní se základnou FamilyFix 360 a je navržena tak, aby vám vaše dítě bylo nablízku (od narození až do přibližně 12 měsíců). Odnímatelný lehký měkký nosič (pouze 1,7 kg) snižuje nosnost o <50%. Díky ultralehkému nošení a rotaci jednou rukou je Coral 360 dokonalým pohodlným řešením pro vás i vaše dítě.

Pebble 360

Unikátní dětská autosedačka otočná o 360 ° nabízí maximální pohodlí a bezpečnost od prvního dne.
Pebble 360 lze používat od narození až do cca. 15 měsíců. Na základně FamilyFix 360 se otáčí velmi hladce a snadno a lze jej otočit pouze jednou rukou. Díky snadno přístupnému poutání je vložení a vyndání vašeho dítěte rychlé a bezproblémové a super komfortní vložka Baby-hugg udržuje vaše dítě vždy v pohodlí. Aby byla zajištěna bezpečnost a pohodlí vašeho dítěte, má Pebble 360 ClimaFlow, který pomáhá regulovat teplotu vašeho dítěte, technologie G-Cell Side Impact Technology chrání vaše dítě před bočním nárazem. Ergonomická rukojeť pro přenášení usnadňuje nošení dítěte, ať jste kdekoli. Takže hned od prvního dne poskytuje Pebble 360 vám a vašemu dítěti maximální pohodlí, bezpečnost I-Size.

Family 360

Unikátní 360 ° otočná základna pro rychlou a snadnou instalaci dítěte jednou rukou.
Rotující systém autosedaček nové generace se skládá z otočné základny FamilyFix 360 a kompatibilních autosedaček Pebble 360 a Pearl 360. Díky technologii FlexiSpin se základna otáčí v jakékoli nakloněné poloze. Díky 360 ° otočné rukojeti na základně lze autosedačky plynule a snadno otáčet pouze jednou rukou - ideální pro zaneprázdněné rodiče s plnýma rukama. Vizuální indikátory a zvuková zpětná vazba na základně vás upozorní, zda je vaše autosedačka správně nainstalována, a TravelSafe Rotation Control poskytuje klidnou a bezpečnou jízdu, protože vaše dítě cestuje v protisměru.

Pearl 360

Lze používat od narození do 4 let. Díky 360 ° otočné rukojeti na základně lze Pearl 360 plynule a snadno otáčet v jakékoli poloze.
Útulná vložka od narození udržuje vaše novorozence v klidu a když vaše malé povyroste, Pearl 360 umožňuje pohodlí a prostor pomocí mimořádně prostorného sedadla.
Díky systému poutání Easy-in je superrychlé a bezproblémové dostat vaše dítě do a z auta.
Speciální ClimaFlow, prodyšná pěna a látky podporují pohodlnou cirkulaci vzduchu, aby vaše dítě mělo vždy správnou teplotu.
Aby byla zajištěna bezpečnost vašeho dítěte, je Pearl 360 vybavena inovativní technologií G-Cell Side Impact Technology, extra ochranným integrovaným ochrannou vrstvou.