Seznamte se s našimi novými vítězi! STIWA 2022

maxi-cosi

Seznamte se s našimi novými vítězi! STIWA 2022

Německá přední a nezávislá spotřebitelská testovací organizace, Stiftung Warentest, provádí dvakrát ročně testy autosedaček. Produkty nakupují anonymně, provádějí testy v nezávislých laboratořích a poskytují objektivní výsledky. Zjistěte, jak byly letos na jaře 2022 naše autosedačky testovány z hlediska bezpečnosti, použitelnosti a ergonomie.

TITAN PRO I-SIZE – 4 HVĚZDIČKOVÉ HODNOCENÍ

Naše autosedačka Titan Pro i-Size byla vyhlášena vítězem testu v kategorii multivěkových dětských autosedaček (12 měsíců až 15 let) testu Stiftung Warentest a ADAC (podzim 2022). Byl testován jako „dobrý“ (2,5), který nabízí maximální ochranu během dětství. Máte tak multivěkovou autosedačku i-Size bezpečnosti s pětibodovým systémem pásů. Dětská autosedačka byla navržena tak, aby nabízela tu nejlepší ochranu, zvýšenou bezpečnost, dlouhou životnost a spolehlivost. Autosedačka je vyrobená dle bezpečnostních standardů i-Size, poskytuje vynikající ochranu a nejnovější technologie G-cell přidává další bezpečnostní vrstvu s vylepšenou 3D absorpcí nárazu.

Objevte Titan Pro i-Size
maxi-cosi

MICA PRO ECO – 4 HVĚZDIČKOVÉ HODNOCENÍ

Naše autosedačka Mica Pro Eco s udržitelnými látkami získala známku „Good“ (2,1) v testu dětských autosedaček Stiftung Warentest a ADAC (květen 2022), čímž se stala vítězem testu*. Díky tomu je Mica Pro Eco nejen nejbezpečnější volbou, pokud jde o autosedačky, ale také autosedačkou budoucnosti. Díky 100% recyklovaným materiálům nabízí Mica Pro Eco udržitelnější budoucnost. Dokonalá kombinace nejlepšího pohodlí a bezpečnosti ve své třídě s inovacemi šetrnými k planetě.
*V kategorii autosedaček pro miminka/batole

Objevte Mica PRO
maxi-cosi

PEARL 360 & FAMILYFIX 360 BASE – 4 HVĚZDIČKOVÉ HODNOCENÍ

Autosedačka Pearl 360 pro kojence a batolata získala také úžasné výsledky v testu dětských autosedaček Stiftung Warentest a ADAC (květen 2022). Se základnou FamilyFix 360 se stala vítězem testu*s hodnocením „Good“ (2,1). Díky tomu je Pearl 360 jednou z nejbezpečnějších autosedaček ve své kategorii, která nabízí rotační systém ovládaný pouze jednou rukou s nakláněním v jakékoli poloze! Získejte s 360 Family ty nejlepší autosedačky, které chrání vaši rodinu a rostou s ní.
*V kategorii autosedaček pro miminka/batole

Objevte Pearl 360
maxi-cosi

CABRIOFIX i-SIZE – HODNOCENÍ 4 HVĚZDIČKAMI

Nadčasová klasika Maxi-Cosi, CabrioFix i-Size, také slavila vítězství* během testu dětských autosedaček Stiftung Warentest a ADAC (květen 2022). S výsledkem „Good“ (1,7)! Naše dětská autosedačka zaručuje nejvyšší standardy bezpečnosti a pohodlí. Díky své nízké hmotnosti budete připraveni cestovat kamkoli bez námahy, přičemž bezpečnost je vždy zaručena.
*V kategorii dětských autosedaček

Objevte CABRIOFIX i-SIZE
maxi-cosi