maxi-cosi

Prohlášení o bezpečnostním testu Pebble 360 Pro podle StiWa

Ve společnosti Maxi-Cosi je bezpečnost dětí na prvním místě. Je jádrem naší bytosti. Proto bychom vás rádi informovali o následujícím. Nedávno jsme se dozvěděli od německého spotřebitelského institutu Stiftung Warentest (StiWa), že na výstražném štítku airbagu Maxi-Cosi Pebble 360 Pro zjistil nízké množství organické látky naftalenu. Z tohoto důvodu se společnost StiWa rozhodla snížit celkové hodnocení.

Chápeme, že můžete mít dotazy. Není třeba se obávat ani podnikat žádné kroky. Odborníci na chemické látky z TNO*, renomovaného a nezávislého nizozemského vědeckého výzkumného institutu, potvrdili, že množství nalezené přípravkem StiWa nepředstavuje zdravotní riziko pro děti ani uživatele.

Rádi bychom dodali, že je také stále v souladu s regulačními požadavky stanovenými OEKO-TEX 100 (standard dětského oblečení). Ve všech ostatních kritériích, jako je bezpečnostní nárazový test, získal Maxi-Cosi Pebble 360 Pro od společnosti StiWa dobré výsledky. Maxi-Cosi Pebble 360 Pro můžete i nadále bezpečně používat.

Výběrem Maxi-Cosi jste si vybrali jednu z nejbezpečnějších autosedaček pro vaše dítě. Přejeme vám šťastnou další cestu.

*ZDROJ: Posouzení toxikologické nebezpečnosti provedené TNO: "Prohlášení o možných účincích přítomnosti naftalenu na výstražném štítku airbagu na dětské autosedačce" na zdraví.
Ke stažení zde