Pohodlí do vašeho domova pro vaše novorozené miminko

Vítej doma, maličké! Přivítání „čerstvého“ miminka doma je úžasný zážitek. Domov je místo, kde si nejvíc užijete mazlení s miminkem, útulné místo na odpočinek s vaším malým (doufejme) spáčem nebo radosti u společného stolu. Nakonec jde vždycky nejvíc o komfort, ať jste kdekoli. My vám představíme základní nezbytnosti pro váš domov!

Od momentu návratu z porodnice se Maxi-Cosi postará, aby se nejmladší člen rodiny cítil vždy pohodlně a i pro vás byl život co nejsnadnější. Vybrali jsme pro vás nejlepší tipy na základní pomocníky pro váš domov:

Uvolněte si ruce s dětským lehátkem!

Strašně rádi se mazlíme se svým miminkem, ale někdy potřebujeme mít ruce volné, zatímco miminko je nablízku. Tady nám pomůže dětské lehátko, které nabízí snadnou manipulaci pro vás a pro miminko komfort. Lehoučké a přitom bytelné lehátko Maxi-Cosi Kori můžete snadno umístit kdekoli doma a pokračovat v domácích pracech. Vaše maličké si může v pohodlí hrát, spát nebo se pohupovat v super měkkém a správně podpírajícím vnitřku lehátka.

Seznamte se s lehátkem Kori!
maxi-cosi

Stolujte s vaším miminkem s pomocí židličky Minla!

S využitím vysoké židličky Minla si užijete i s miminkem příjemný čas u společného jídla a maličké se může snadno zúčastnit rodinného života. Naše židlička Maxi-Cosi Minla neslouží jen jako klasická vysoká jídelní židle, ale také jako lehátko pro novorozence a malé miminko díky pohodlné vložce a polohovatelnosti až do lehu, jako hrací a jídelní židlička s pultíkem a lze ji použít jako zvýšený sedák na obyčejnou židli (třeba při cestování.) Lze ji tedy díky jejím funkcím uzpůsobit na použití pro děti od narození až do 6 let.

Seznamte se s židličkou Minla!
maxi-cosi

Mějte svoje miminko nablízku s dětskou přídavnou postýlkou

Seznam výhod, které poskytuje přídavná postýlka, může být opravdu velmi dlouhý. Začněme tím, že usnadňuje noční kojení, snižuje starosti s kontrolou miminka během spánku, rozvíjí vzájemnou emocionální vazbu a další.

Seznamte se s Maxi-Cosi Iora!
maxi-cosi