Novinka Maxi-Cosi Zelia3: kočárek, který se vejde do kavárny i do bytu

maxi-cosi

V jedné ruce káva, v druhé kočárek, to je obrázek, který k mnoha rodičům ve městě nesmazatelně patří. Ne vždy je ale zajet si pro kávu tak snadné. I proto vznikla úspěšná řada městských kočárků Maxi-Cosi Zelia, která se těší všeobecné oblibě mezi rodiči, kteří žijí městským stylem života. Po úspěchu předchozích verzí kočárků Zelia přichází na trh Zelia3.
Novinka je vylepšená o několik detailů, které usnadní život všem rodičům, kteří se denně pochybují po městě, potřebují se vejít do tramvaje, nakoupit, vyřídit pracovní schůzku v kavárně. Designéři zapracovali na funkčnosti, ale také na vzhledu. Zelia je teď elegantnější a sofistikovanější.

maxi-cosi

Vejde se kamkoliv a složíte ho jednou rukou

Maxi-Cosi Zelia3 představuje spolehlivé řešení 2v1. Nejedná se přitom o žádný hybrid, ale o plnohodnotný kočárek, který můžete používat od narození až do 15 kg dítěte. Korba je navržena tak, aby plnila roli hlubokého kočáru a později sporťáku. Ani jeden komponent navíc. Ideální do městského bytu, nemyslíte? Kočárek lze navíc složit oproti předchozí verzi jednou rukou, takže se vejde téměř kamkoli.

maxi-cosi

Výrobce při promýšlení nových vlastností vycházel z preferencí zkušených i nastávajících rodičů. Ti chtějí jeden produkt, za jednu cenu, který jim spolehlivě poslouží co nejdéle. A taková je Zelia3. Elegantní kočárek, který má nezvykle velký nákupní košík, který pojme až 10 kg. Takže zhruba to, co s sebou musí běžná matka denně vozit, a ještě pár kilo navíc. A přitom je tak úžasně lehký, necelých deset kilo zaručuje snadnou manipulaci. Maxi-Cosi totiž ví, že městská máma toho mnohdy hodně zkusí a zaslouží si jen to nejlepší.

maxi-cosi