Maxi-Cosi FamilyFix 360 a 360 Pro: Bezpečně a pohodlně. I pro tátu a mámu

maxi-cosi

Určitě to znáte: prší, sousední auto zaparkovalo tak, že sotva otevřete dveře, a vy celí mokří svádíte nerovný boj s autosedačkou, kam marně rvete ječící dítě. Přitom existuje systém, s nímž byste už nic takového nikdy podstupovat nemuseli. Jmenuje se Maxi-Cosi FamilyFix 360 a jde o rotační základnu, díky níž lze autosedačku natočit, jak potřebujete. Ovládat se dá snadno jednou rukou, technologie FlexiSpin navíc zvládne rotaci i při skloněné poloze autosedačky, tedy například když dítě spí. Vizuální a zvukový indikátor (technologie Click-and-Go) minimalizuje pravděpodobnost nesprávného připevnění autosedačky. A co především - základna, kompatibilní s modely Maxi-Cosi Pebble 360, Pearl 360 a Coral 360, umožňuje vozit vaše ratolesti až do čtyř let proti směru jízdy, tedy bezpečněji.
Není náhodou, že německá nezávislá spotřebitelská testovací organizace Stiftung Warentest vyhodnotila základnu FamilyFix 360 v kombinaci s autosedačkou Pearl 360 jako jednu z nejbezpečnějších na trhu a v kategorii autosedaček pro miminka a batolata jí přiřkla dokonce vítězství.

maxi-cosi

S koncem léta 2023 přichází do obchodů navíc skvělá inovace, kterou Maxi-Cosi vyvíjelo velmi pečlivě a je jedinou značkou na trhu, která ji nabízí. Věděli jste, že více než 90 %* rodičů s dětmi ve věku 0-4 let má problém dostat své děti do autosedačky a z ní?

maxi-cosi

Seznamte se proto s 360 Pro Family s technologií SlideTech™

360 Pro Family nabízí otáčení autosedačky o 360° a posuvnou technologii SlideTech™ – novou revoluční technologii, která vám usnadní každý den. Žádná bolavá záda z ohýbání nebo rány do hlavy; jednoduše autosedačku nasadíte na výsuvnou základnu, zasunete ji směrem do auta, otočíte a jdete!

Systém 360 Pro Family se skládá ze základny FamilyFix 360 Pro, která je kompatibilní s modely autosedaček Pebble 360 Pro, Pearl 360 Pro, ale i s modelem Maxi-Cosi Coral 360.

maxi-cosi