maxi-cosi

Specialista na značku Maxi-Cosi je tu pro vás – nebojte se zeptat

Karolína Nováčková je naše Brand specialistka, která pro Vás vybírá ty nejlepší produkty Maxi Cosi. Se značkou spolupracuje přes deset let a jako první se seznamuje s novinkami a přemýšlí, co by se Vám mohlo líbit. Vždycky říká, že ji nejvíc baví a obohacuje komunikace s rodiči. „Mám za zády jedny z nejbezpečnějších a nejkvalitnějších produktů na trhu, takže moje hlavní práce je přesvědčit rodiče, že dokážeme zlehčit a usnadnit rodičovství inovacemi, které jim usnadní péči o děti.“

Kromě toho, že Karolína přemýšlí, co by zákazníky mohlo zaujmout, má na starosti školení obchodních zástupců a prodejců. „Jezdím po celé republice a školím prodavače. Osobní kontakt je pro značku velmi důležitý. Vyrábíme věci každodenní potřeby pro rodiče, které zjednodušují život s dětmi. Pokud jsou prodavačky, které jsou většinou také matky a jen tak je něco nepřekvapí, ze školení nadšené, tak jsem svojí práci zvládla dobře a mám radost.“ Karolína se taky nebojí účastnit aktivně prodeje, protože jen tak nejlépe zjistí zpětnou vazbu od koncového zákazníka a může tak porovnávat podobné produkty. Je možné, že až půjdete vybírat autosedačku, potkáte se a bude to právě Karolína, která vám s výběrem pomůže. Potkat ji také můžete na akcích Společně a bezpečně či Maxi-Cosi Event.

Karolína je vám k dispozici také na Instagramovém profilu maxicosi.cz https://www.instagram.com/maxicosi.cz/ , kde vám ráda zodpoví vaše dotazy či poradí s výběrem toho nejvhodnějšího zboží od Maxi-Cosi. Určitě se nebojte ji oslovit, je tu pro vás.