maxi-cosi

Otázky a odpovědi Maxi-Cosi „360 Family“

„360 Family“ je nejnovější inovací v oblasti dětských autosedaček od lídra na evropském trhu. Skládá se z bezpečnostní základny zvané „FamilyFix 360“, která může zůstat ve vozidle, na kterou lze snadno a bezpečně připevnit s autosedačku „Pebble 360“ a „Pearl 360“. Obě autosedačky lze, i když zůstávají připevněny k základně, snadno otočit a nainstalovat jednou rukou, což je klíčová inovace.

„Pebble 360“ je zaměřen na kojence od 0 do 15 měsíců a lze jej snadno nosit v ruce. „Pearl 360“ lze používat od 0 do 4 let a poskytuje nejen to nejlepší z hlediska bezpečnosti a snadného použití, ale také z hlediska dlouhověkosti. Obě autosedačky dále těží ze všech nejnovějších inovací Maxi-Cosi, jako je regulace teploty ClimaFlow, G-Cell Side Impact Technology, ochrany proti bočnímu nárazu a Easy-In pro využití maximálního pohodlí a ochrany.

Časté dotazy týkající se produktů „360 Family“

  1. Čím jsou produkty „360 Family“ speciální? „FamilyFix 360 základna ”má integrovaný inteligentní rotační systém, který umožňuje snadné otáčení kompatibilních autosedaček „Pebble 360 “, Coral 306 a „Pearl 360 “pouze jednou rukou.
  2. Jak zjistíte, zda jsou autosedačky správně nainstalovány? „ FamilyFix 360 “základna má vizuální a zvukové indikátory, které potvrzují správnou instalaci.
  3. Od kdy jsou výrobky „360 Family “vhodné? Produkty „360 Family “jsou pohodlným řešením od narození až do cca 4 let. „Pebble 360“ je pohodlné řešení od narození až do doby, kdy dítě dosáhne délky 83 cm. Obecně to znamená, že výrobek je vhodný pro kojence do cca 15 měsíců. „Pearl 360“ je vhodná pro děti od 40 do 105 cm, obvykle to znamená do čtyř let. Oba produkty používají stejnou základnu „FamilyFix 360“.

Často kladené otázky týkající se základny FamilyFix 360

  1. Kolik váží „FamilyFix 360“? „FamilyFix 360“ váží 7,9 kg, bez autosedačky „Pebble 360“ nebo „Pearl 360“.
  2. Jaké produkty si můžete na „FamilyFix 360“ nainstalovat “? Základna „FamilyFix 360 “je kompatibilní s otočnými autosedačkami Maxi-Cosi 360; „Pebble 360“, Coral 360 a „Pearl 360“.
  3. Jaká je cena „FamilyFix 360“? „FamilyFix 360“ stojí v Nizozemsku 239 eur. Náklady se liší podle země nákupu.
  4. Proč potřebuji autosedačku? Prakticky ve všech vyspělých zemích je používání schválené dětské autosedačky zákonem vyžadováno pro všechny děti obecně do výšky 1,35 metru a na některých trzích dokonce do 1,5 metru. Z tohoto důvodu bezpečnostní testy bezpochyby dokazují, že schválené dětské autosedačky poskytují dětem v automobilech nezbytnou ochranu.
  5. Lze základnu „FamilyFix 360“ instalovat do jakéhokoli automobilu? Autosedačky Maxi-Cosi byly vyvinuty jako univerzální autosedačky. To znamená, že by se měly hodit téměř do každého automobilu. „FamilyFix 360“ se hodí do všech automobilů, které splňují požadavky i-Size. „FamilyFix 360“ se instaluje spojením dvou konektorů ISOFIX v kotevních bodech ISOFIX vozidla a úplným rozložením podpěrné nohy a jejím umístěním do pozice nejvíce dopředu. Systém ISOFIX „FamilyFix 360“ také umožňuje snadnější a rychlejší instalaci autosedaček: především proto, že není nutná instalace dětské autosedačky v pásech.
  6. Mohu nainstalovat „FamilyFix 360“ na přední sedadlo spolujezdce? Pokud má vůz kotevní body ISOFIX na předním sedadle, můžete použít FamilyFix na předním sedadle spolujezdce. U instalace proti směru jízdy je deaktivace airbagu povinná. Rovněž doporučujeme umístit přední sedadlo do krajní zadní polohy. Většina automobilů však není vybavena kotevními body ISOFIX na předním sedadle spolujezdce. To znamená, že často není možné instalovat autosedačku na sedadlo spolujezdce.

Často kladené otázky týkající se „Pebble 360“

  1. Pro jakou délku / průměrný věkový rozsah je „Pebble 360“ vhodný? „Pebble 360“ je pohodlné řešení od narození až do 83 cm. To obecně znamená, že je výrobek vhodný pro kojence do přibližně 15 měsíců.
  2. Jak pohodlný a bezpečný je „Pebble 360“ pro mé dítě? Aby byl zajištěn komfort vašeho dítěte, je „Pebble 360“ vybaven látkami regulujícími teplotu. Tzv. Tkanina ClimaFlow pomáhá zajistit, aby teplota byla pro vaše dítě vždy perfektní! „Pebble 360“ má extra polstrování pro pohodlné sezení. Ergonomická rukojeť také usnadňuje nošení dítěte kdekoli. Od prvního dne „ Pebble 360 “nabízí vám i vašemu dítěti maximální pohodlí a bezpečnost i-Size. Důkladně testováno bezpečnostními laboratořemi Dorel Juvenile. Aby byla zajištěna bezpečnost vašeho dítěte, je Pebble 360 vybaven také inovativní technologií G-Cell Side Impact Technology, která slouží jako extra ochranný integrovaný ochranný kryt. Technologie autosedačky G-Cell chrání vaše dítě v případě nehody. Jedná se o pružný, ale pevný materiál, který je navržen tak, aby rozložil síly nárazu pryč od těla vašeho dítěte a snížil tak zranění.
  3. Kolik váží? „Pebble 360“ váží 4,30 kg.
  4. Lze „Pebble 360“ nainstalovat do kočárku? „Pebble 360“ lze instalovat na většinu kočárků nejen Maxi-Cosi pomocí adaptérů.
  5. Poskytuje sluneční stříška „Pebble 360“ ochranu proti UV záření? „Pebble 360 ”Má extra velkou UV ochrannou sluneční stříšku, která chrání jak před slunečním zářením, tak před UV zářením.

Často kladené otázky týkající se „Pearl 360“

  1. Na jak dlouho/ průměrný věkový rozsah je „Pearl 360“ vhodná? „Pearl 360“ je vhodná pro děti v průměru mezi 40 a 105 cm, to znamená do čtyř let
  2. Jak pohodlná a bezpečná je „Pearl 360“ pro mé dítě? Aby bylo zajištěno pohodlí vašeho dítěte, je „Pearl 360“ vybavena látkami regulujícími teplotu. Tkaniny ClimaFlow pomáhají zajistit, aby se vaše cítilo vždy perfektně! „Pearl 360“ má navíc polstrování pro pohodlné sezení. Od prvního dne tedy „Pearl 360“ nabízí vám i vašemu dítěti maximální pohodlí, bezpečnost i-Size. Aby bylo zajištěno maximální pohodlí, přizpůsobí se pásy a opěrka hlavy autosedačky tak, aby perfektně seděla vašemu rostoucímu dítěti. Inlay vložku v Pearl 360 lze také použít od narození do čtyř let -bezpečnost a pohodlí pro vaše dítě. Důkladně testováno bezpečnostními laboratořemi Dorel Juvenile, pohodlná a dobře polstrovaná, rotující „Pearl 360“ pomáhá vašemu dítěti zůstat v bezpečí, při cestě autem. Aby byla zajištěna bezpečnost vašeho dítěte, je model „Pearl 360“ vybaven inovativní technologií bočního nárazu G-Cell, extra integrovanou ochrannou vrstvou.
  3. Mohu používat „Pearl 360“ v poloze po směru a proti? Ano, „Pearl 360“ lze použít po i proti směru. Podle nařízení musí děti cestovat proti směru jízdy do 15 měsíců. Maxi-Cosi důrazně doporučuje cestovat s vaším dítětem co nejdéle obrácené proti směru jízdy, dokud nevyroste na 105 cm, aby lépe chránilo hlavu a krk dítěte v případě nehody. Chcete-li vědět, kdy můžete přendat z proti směru do směru jízdy, pro jistotu jsme umístili informační tisk na opěrku hlavy.
  4. Kolik váží? „Pearl 360“ váží 8 kg.
  5. Lze „Pearl 360“ nainstalovat do kočárku? Ne, „Pearl 360“ zůstane v autě a nelze jej instalovat do kočárku.